Ainejärjestötila ja kahvivuorot

Ainejärjestötilamme sijaitsee Metria-rakennuksessa (ks. kuva). Tila on tarkoitettu ajanviettopaikaksi esimerkiksi luentojen tai laskuharjoitusten välissä. Tilasta löytyy kahvin- ja vedenkeittimet, jääkaappi sekä mikroaaltouuni, jotka ovat vapaasti jäsenistömme käytössä. Tiskialtaan yllä olevasta kaapista löydät kahvin ja teen, jotka on varattu Epsilonin jäsenille. Yhden kahvi- tai teekupin hinta on 20snt (ks. ohjeet kuvasta). Kaappiin voi tuoda varastoon pieniä määriä myös esim. omia teepusseja, mutta muistathan nimikoida ne, jotta ne eivät lähde kävelemään vieraille teille. 

Ainejärjestötilassa sijaitsee lisäksi Epsilonin jäsenistölle avoinna oleva kaappi, josta löytyy vanhoja tenttejä (ma, fy, ke) sisältäviä kansioita, toimistotarvikkeita, matemaattisiin aineisiin liittyvää kirjallisuutta sekä lautapelejä. 

Jaamme ainejärjestötilan muutaman muun ainejärjestön ja yrityksen kesken, joten on tärkeää kunnioittaa myös muiden toimintaa tilassa. Pyritään mahdollistamaan se, että mahdollisimman moni saa hyödyntää tilaa.

Perinteinen ainejärjestöllemme varattu kahvivuoro on yleensä pidetty torstaisin klo 13.45-14.15 ainejärjestötilassa. Kahvivuoron aikana kahvi ja tee on ilmaista, ja satunnaisesti paikalle on ilmestynyt myös kahvileipää.

Ainejärjestötila on Metria-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa karttaan merkityn violetin täplän kohdalla.
Kahvi(ja tee)ohjeet