Epsilon ry:n (50+1)v-vuosijuhlat

  • la-su 9.10.10.2021
  • Original Sokos Hotel Kimmel

Ilmoittautuminen Epsilon ry:n vuosijuhliin on auennut!✨ 

Juhlat siirtyivät muutamaan otteeseen, mutta tuleva syksy näyttää koronan kannalta sen verran valoisalta, että toivon mukaan viimeinkin saamme pidettyä vuosijuhlamme. Epsilonin (50+1)v-vuosijuhlat järjestetäänlauantaina 9.10.2021 Original Sokos Hotel Kimmelissä. 

Mitkä ihmeen vuosijuhlat? Kyseessä on akateeminen juhla, jossa nautitaan hyvästä seurasta, ruoasta, juomasta ja ohjelmasta. Vuosijuhliin pukeudutaan arvokkaasti pukukoodin mukaisesti. Juhlissa myös käyttäydytään juhlaetiketin mukaisesti, joten juhlat eroavat selvästi arvokkuudessaan esimerkiksi sitseistä. Hauskaa toki saa ja täytyy pitää. 

Erityisterveiset syksyllä 2020 aloittaneille opiskelijoille: olette ajatuksissamme ja tiedostamme, että ette välttämättä ole tutustuneet vuosikurssilaisiinne tai varsinkaan muiden vuosikurssien opiskelijoihin niin hyvin kuin normaaliaikoina olisitte tutustuneet ja olonne saattaa olla irrallinen kaikesta opiskelijaelämästä. Ilmoittautukaa rohkeasti mukaan vuosijuhliin, tämä on loistava mahdollisuus tutustua vanhempiin ja oman vuosikurssin opiskelijoihin paremmin, kuten myös ainejärjestömme historiaan! Odotamme teitä innolla mukaan juhliin. 🙂 Ja hei, myös syksyllä 2021 aloittavat opiskelijat ovat enemmän kuin lämpimästi tervetulleita mukaan juhlimaan!


Ilmoittautuminen vuosijuhlille on päättynyt. Sillikselle ilmoittautuminen avataan lähempänä ajankohtaa.

__________________________


Vuosijuhlien hinta (ellei toisin ole sovittu esim. sponsorin hankkineiden kesken):

77 € /Epsilonin jäsen (myös jo opintonsa päättäneet)

85 € /muut

90 € /kannatuslippu.


Lipun hintaan sisältyy kolmen ruokalajin buffet-illallinen, alkumalja, kaksi kaatoa viiniä tai kaksi mietoa juomaa, snapsi ja kahvi+kahviavec, sekä jatkot (huom. koronavaraus, tarkkailemme tilannetta aktiivisesti yhdessä juhlapaikan kanssa), jotka järjestetään Sokos Hotel Kimmelin alakerrassa juhlatilaisuuden jälkeen. Ja totta kai myös hieno vuosijuhlaohjelma lauluineen, puheineen ja esityksineen! Myös alkoholiton vaihtoehto on saatavilla ja kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon (ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä).

Maksuohjeet pääsymaksua varten lähetämme vasta 13.9., jotta pystymme reagoimaan paremmin mahdollisiin muutoksiin koronatilanteesta johtuen.

_____________________________


Odotamme syksyä toiveikkain mielin toivoen, että pääsemme viimeinkin juhlistamaan (yli) 50-vuotista taivaltamme!💜

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä ota meihin rohkeasti yhteyttä (epsilon@uef.fi), me autamme mielellämme.🙂

_______________________

Lisätietoa tapahtumasta julkaistaan lähempänä ajankohtaa. 

Pukukoodi: 

- sekä iltapuku että vähintään nilkkapituinen mekko tai juhlava housupuku käyvät 

- juhlavat kengät, mieluiten kirjekuorilaukku tai muu vastaava juhlava laukku, jossa saa olla olkain 

- frakki tai juhlava puku, puvun housut, siistit kengät 

- sillikselle haalarit 

Menossa mukana ja tapahtuman mahdolliseksi tekevät arvoisat yhteistyökumppanimme TEK, Loimu, MAOL ry, PKO, Blancco, Lakan Betoni Oy sekä Itä-Suomen yliopiston Fysiikan ja matematiikan laitos.