VappuViinatVirosta-risteily 2022

  • su-ma 10.11.4.2022

HUOM! Lisälipunmyynti alkaa ma 21.2. klo 10!

Mietitkö sinäkin jo vappua? Huolestuttavatko hupenevat viinavarastot? Älä huoli enää, sillä tämä risteily on helppo ja edullinen tapa turvata viinavarastojen riittävyys vapun ajalle! Kyseessä on perinteinen VappuViinatVirosta-risteily, jonka ajankohta on 10.-11.4.2022 (su-ma). 
 
Risteilyllä Epsilon ry:n kanssa yhteistyössä mukana Bunsen ry, Iskra ry, Hyeena ry, Joensuun Metsäylioppilaat ry, Kotex ry, Kassos ry, Nefa-Joensuu ry, Oidipus ry, Optimi ry, Poikkeus ry, Popsi ry, Praxis ry, Preemio ry, Serveri ry, Skripti ry, Tombolo ry, Täky ry ja Varnitsa ry. 
 
Lähtö tapahtuu sunnuntaiaamuna 10.4. Joensuusta ja Kuopiosta. Arvioitu saapumisaika Helsingissä on klo 17.00. Silja Europa lähtee kuljettamaan janoisia risteilijöitä klo 18.30. Laivalla on mahdollisuus nauttia illallisbuffet ja aamupala. 
 
Maihinnousu Tallinnassa alkaa klo 8.00 maanantaina (vapaaehtoinen). Laivassa on oltava takaisin viimeistään klo 12.00. Laiva lähtee klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00, jonka jälkeen lähdemme ajamaan kohti kotia. 
 
Hinta: 45€/ Epsilon ry:n jäsenille, 48€/ yhteistyöainejärjestöjen jäsenille ja 
55€/ muiden ainejärjestöjen jäsenille 
 
Hinta sisältää bussikuljetukset, risteilyn B4-luokan hytissä ja haalarimerkin. Lisäksi ruokailuja voi ostaa laivalle ennakkoon tai paikan päällä. 
Ruokailut menomatkalla (vapaaehtoiset) etukäteen ostettuna: 
- Illallisbuffet 34 € 
- Meriaamiainen laivalla 13 € 
 
Laivalla Tax Free -tuotteiden ostoa ei ole rajoitettu meno- tai paluumatkalla, mutta bussien kantavuudet asettavat joitakin rajoitteita. 
 

Lisälipunmyynti alkaa ma 21.2. klo 10.00 ja päättyy 27.2. klo 23.59. Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtuman kide.app:ssä: https://kide.app/events/dedf3ff8-a639-400e-82ec-afa8e970def4
 
Koska lähdemme liikenteeseen vain täysillä busseilla ja paikkoja on rajoitetusti tarjolla, ei kannata aikailla, vaan ota kaverisi mukaan ja ilmoittaudu ajoissa! Muistutamme vielä, että ilmoittautuminen on sitova.  

 
HUOM! 
Matkalle tarvitset mukaan passin tai EU-henkilötodistuksen. Risteilyn ikäraja on 18 vuotta. Tarkkailemme vallitsevaa tilannetta jatkuvasti. Mikäli risteily perutaan järjestäjän toimesta, pidätetään maksusta palautuskuluja enintään 5 €. Jos peruuttaminen johtuu muista syistä, järjestäjät eivät ole velvollisia palauttamaan rahoja takaisin. 
 
Pidämme oikeudet muutoksiin ja risteilyn peruuttamiseen. 
 
MITÄ? VappuViinatVirosta-risteily 
MISSÄ? Joensuusta ja Kuopiosta Tallinnaan ja takaisin 
MILLOIN? 10.-11.4.2022 
MITÄ MAKSAA? 45€ Epsilon ry:n jäsenet, 48€ yhteistyöainejärjestöjen jäsenet ja 55€ muut 
MITÄ MUKAAN? Passi, kaljakärryt, iloista risteilymieltä 
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit 
 
Jos heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Epsilon ry:n hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen epsilon(at)uef.fi