Sääntömääräinen syyskokous 2023

8.11.2023

Tervetuloa osallistumaan yhdistyksemme Epsilon ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 23.11.2023 klo 18 Metrialle (Yliopistonkatu 7) tilaan M109. Viestissä liitteenä syyskokouksen esityslista.


Kokouksessa valitaan muun muassa Epsilon ry:n hallitus vuodelle 2023. Kokoukseen paikalle saapuminen ei sido sinua mihinkään, joten voit siis tulla vain kuuntelemaan kokousta. Kaikilla jäsenillä on kokouksessa äänioikeus. Hallitukseen pystyy hakemaan kuka tahansa Epsilon ry:n jäsen, ja toivommekin ja innolla odotamme uusia toimijoita joukkoomme! Mikäli olet kiinnostunut hallituksessa toimimisesta, mutta olet estynyt tulemaan kokoukseen, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuskirje sähköpostiin epsilon@uef.fi ennen kokousta.


Kokouksessa käsittelemme myös muutosehdotuksia yhdistyksemme sääntöihin. Sääntömuutokset tehdään pääasiassa siksi, että fotoniikan pääaineopiskelijat ovat jatkossa Epsilon ry:n jäseniä, mutta muitakin muutoksia on suunnitteilla. Muutosehdotukset esitellään kokouksessa.


Kokouksessa on pientä kahvitarjoilua, ja kokouksen jälkeen on mahdollista jatkaa iltaa yhdessä Bar Playssa, jossa Epsilonin jäsentarjoukset ovat voimassa. Lämpimästi siis tervetuloa!