VappuViinat"Virosta" 2023

Mietitkö sinäkin jo vappua? Huolestuttavatko hupenevat viinavarastot? Älä huoli enää, sillä tämä risteily on helppo ja edullinen tapa turvata viinavarastojen riittävyys vapun ajalle! Kyseessä on hieman perinteistä poikkeava VappuViinat”Virosta”-risteily, jonka ajankohta on 16.-17.4.2023 (su-ma). Poikkeuksena risteilylle on, ettemme nouse risteilyn aikana maihin ja laiva lähtee Turusta kohti Ruotsia.

Risteilyllä Epsilon ry:n kanssa yhteistyössä mukana Bunsen ry, Hyeena ry, Iskra ry, JoIO ry, Kotex ry, Mikrovillus ry, Muuvi ry, Nefa-Joensuu ry, Oidipus ry, Opossumi ry, Poikkeus ry, Popsi ry, Serveri ry, Skripti ry, Sointi ry, Sulo ry, Tombolo ry, ja Varnitsa ry.

Muiden ainejärjestöjen lisäksi yhteistyössä mukana on Kaalimato, Pizzeria Roihu, BarPlay, Hojo-matkat ja Amarillo Joensuu. 

Lähtö tapahtuu sunnuntaiaamuna 16.4. Joensuusta ja Kuopiosta. Arvioitu saapumisaika Turussa on klo 17.00 ja Baltic Princess lähtee kuljettamaan janoisia risteilijöitä klo 18.30. Laivalla on mahdollisuus nauttia illallisbuffet ja aamupala. 

Poikkeuksellisesti emme nouse Kapellskärissä maihin. Laiva saapuu takaisin Turkuun klo 16.30 ja matka kohti Joensuuta ja Kuopiota alkaa mahdollisimman pian sen jälkeen. 

Hinta: 63€/Epsilon ry:n jäsenille, 68€/ yhteistyöainejärjestöjen jäsenille ja 75€/ muiden ainejärjestöjen jäsenille 

Hinta sisältää bussikuljetukset, risteilyn B4-luokan hytissä ja haalarimerkin. Hinnassa on mukana myös laivayhtiön määräämä polttoainelisä (10€), joka saattaa pienentyä ennen lipun myyntiä. Tämän seurauksena lippujen hinnat saattavat muuttua halvemmiksi. Lisäksi ruokailuja voi ostaa laivalle ennakkoon tai paikan päällä. 
Ruokailut menomatkalla (vapaaehtoiset) etukäteen ostettuna: 
- Illallisbuffet 39€ 
- Meriaamiainen laivalla 17€

Laivalla Tax Free -tuotteiden ostoa ei ole rajoitettu meno- tai paluumatkalla, mutta bussien kantavuudet asettavat joitakin rajoitteita. Huomioithan, että koska tulemme Ruotsista päin niin tuontirajat ovat erilaiset. (Voit tarkistaa tuontirajat täältä. )

Ilmoittautuminen alkaa 1.2. klo 14.00 ja päättyy 12.2. klo 23.55. Ilmoittautuminen tapahtuu kide.app:ssä. Tapahtuman ajankohtainen info päivitetään tälle sivulle.

Koska lähdemme liikenteeseen vain täysillä busseilla ja paikkoja on rajoitetusti tarjolla, ei kannata aikailla, vaan ota kaverisi mukaan ja ilmoittaudu ajoissa! Muistutamme vielä, että ilmoittautuminen on sitova. 

HUOM! 
Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse matkustusasiakirjoja, mutta henkilöllisyys on silti pystyttävä todistamaan. (Muiden maiden kansalaiset tarvitsevat mukaan passin tai EU-henkilötodistuksen.) Risteilyn ikäraja on 18 vuotta. Mikäli risteily perutaan järjestäjän toimesta, pidätetään maksusta palautuskuluja enintään 5 €. Jos peruuttaminen johtuu muista syistä, järjestäjät eivät ole velvollisia palauttamaan rahoja takaisin. 

Pidämme oikeudet muutoksiin ja risteilyn peruuttamiseen. 

MITÄ? VappuViinat”Virosta”-risteily 
MISSÄ? Joensuusta ja Kuopiosta Kapellskäriin ja takaisin 
MILLOIN? 16.-17.4.2023 
MITÄ MAKSAA? 63€/Epsilon ry:n jäsenille, 68€/ yhteistyöainejärjestöjen jäsenille ja 75€/ muiden ainejärjestöjen jäsenille 
MITÄ MUKAAN? Passi, kaljakärryt, iloista risteilymieltä 
MITÄ PÄÄLLE? Haalarit 

Jos heräsi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Epsilon ry:n hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen epsilon(at)uef.fi